Back to the top

Despre Lary

Biografie

Câteodată avem norocul să descoperim o super muzică. Una care ne place foarte-foarte mult. Simțim că ne dă aripi, că ne însuflețește, că ne face să ne simțim extraordinar. Sau câteodată simțim nevoia să fim singuri cu muzica noastră preferată… Oricum ar fi muzica joacă un rol în viața noastră. Și asta nu poate fi negat. Și dacă face parte din viața noastră, înseamnă că-și găsește locul și în postările noastre de pe social media, de pe Facebook sau Instagram.

“Așa cum a înțelege pe cineva presupune să îi asculți cu răbdare povestea, tot așa, pentru a descoperi un interpret presupune să îi asculți muzica.” Madalina Manole

Larisa-Ioana Anton, cunoscuta sub numele de scena LARY, are o cariera solo de la varsta de 7 ani iar din 2019 face parte din Trupa Happy Day in prezent este singura trupa de fete fresh de la noi. Tinerele au voci originale cu personalitate si perspectiva in lumea muzicii. Firi aparent rebele, dar in acelasi timp inteligente, pline de energie, danseaza efervescent producand o explozie de bucurie si antren.

Primul single care a fost lansat pe 14 noiembrie 2020 se intituleaza „ Fete rele”. Textul melodiei se vrea o poveste despre trei prietene care desi sunt la o varsta frageda, au ambitii de otel, stiu ce vor si nu pot fi usor influentate. Prin exuberanta lor, ele trag un semnal de alarma celor din jur, ca nu pot fi „ atacate” sub nici o forma, ca un vid impotriva bullyingului. Melodia este semnata de Leya D. si Sandel Balan, orchestratie Alin Radu iar textul este scris de soprana celebra Ana Condrea.

Membra la Clubul de Excelenta a Fundatiei Dan Voiculescu din 2018-prezent canto,  Regie film si  scenaristica prof. Gabriela Ionita

Eleva la Scola de canto „CRINA MARDARE” din 2018

Eleva la Scoala de canto  Rubyma Music Art. Prof. Bianca AnaMaria Rusu-Ciucanu

Prof. tehnica vocala si pian Ionut Gheorghes Club Artis Daio

Membra la Clubul de Excelenta a Fundatiei Dan Voiculescu  anul III  Regie film si  scenaristica prof. Gabriela Ionita

Desfasoara o intensa activitate : Canto, teatru, iar ca instrument studiaza pian si saxofon.

A participat la Mamaia Copiilor unde a obtinut locul II, Festivalul Tineretii de la Mangalia locul III, Romani au Talent si a cantat in duet cu Andrei Stefanescu in 2018.

A reprezentat  ROMANIA  la HOLLYWOOD- Los Angeles  la Campionatul Mondial de Talente    ,, WORLD CHAMPIONSHIPS  of   PERFORMING  ARTS “ – America, unde a obtinut  :  Placheta de Argint la vocal, Placheta de Bronz la instrumental pian ,,CHAMPION of the WORLD “

Din 2016 pana in prezent a participat la numeroase concursuri de muzica usoara,  unde a obtinut numeroase premii.

Are propria linie de costume unicat marca LARY .

Este implicata activ in organizarea evenimentelor caritabile fiind VOLUNTAR ACTIV la Asociatia Pentru Ambulanta Bacau. In fiecare an impreuna cu actorul Mihai Chihaia organizeaza propriul Spectacol Caritabil  „VIS DE CRACIUN”

Marca Inregistrata OSIM

Evenimente

Nici un eveniment programat

logo-lary
© 2021. Lary. Marca inregistrata