Back to the top

Happy Day

Teodora

Teodora

Vocal

Eleva la Scola de canto „CRINA MARDARE” din 2018 prof. Ileana Lenghel Eleva la Clubul de Excelenta a Fundatiei Dan Voiculescu Admisa la cursul de Regie film si scenaristica anul educational 2020-2021 Este eleva la Liceul de arte VICTOR BRAUNER – Piatra Neamt. Studiaza pianul si saxofonul Desfasoara o intensa activitate: Canto, Teatru, Dans de societate Allegria” by Dan Voiculescu Foundation – Finala - 1st Prize Mamaia Copiilor”, Constanta 2015,2016 Festivalul Tineretii de la Mangalia A participat trei editii consecutive la NEXT STAR (2013, 2014, 2015) Este implicata activ in organizarea “FESTIVALUL NOII GENERATII” si promovarea tinerelor talente.

Larisa

Lary

Vocal

Eleva la Scoala de canto „CRINA MARDARE” din 2018 prof. Ileana Lenghel; Eleva la Scoala de canto Rubyma Music Art. - prof. Bianca AnaMaria Rusu-Ciucanu Prof. tehnica vocala si pian Ionut Gheorghes Club Artis Daio Studiaza saxofon, teatru, dans. Membra la Clubul de Excelenta a Fundatiei Dan Voiculescu anul III Regie film si scenaristica prof. Gabriela Ionita. A reprezentat ROMANIA la HOLLYWOOD- Los Angeles ,,WORLD CHAMPIONSHIPS of PERFORMING ARTS “ unde a obtinut: Placheta de Argint la vocal, Placheta de Bronz la instrumental pian ,,CHAMPION of the WORLD “ Din 2016 pana in prezent a participat la numeroase concursuri de muzica usoara, unde a obtinut numeroase premii. Are propria linie de costume unicat marca LARY .

Ella

Ella

Vocal

Eleva la Scola de canto „ARTIS DAIO” prof. Ionut Gheorghes Este eleva la Colegiul National “Vasile Alecsandri”- Bacau Studiaza pianul, canto, dans Pentru Ella muzica si dansul inseamna nu doar hobby-uri, ci normalitatea din fiecare zi, practicandu-le zilnic cu mare placere. De la 3 ani a facut balet la HobbyClub Bacau, apoi a continuat cu dans modern, sportiv la Academia de Dans Adamas Bacau si continua si in prezent cu street dance la FirstStep by DEEA. De la 8 ani a intrat in trupa de majorete de la Palatul copiilor din Bacau. De la 10 ani s-a inscris la cursul de Debate la HobbyClub. Pe perioada vacantelor de vara participa ca voluntar la ateliere de creatie in cadrul Asociatiei „DA MAI DEPARTE 2010”.

marca inregistrata OSIM

Singura trupa de fete din Romania care au lansat piesele: „Fete rele” si “Lasa-ma papa la mare” (remix). Piesele au aparut  pe piata muzicala din  CHINA (Casa de Discuri Chocolaterecords-巧克力唱片 cu care au semnat si contract) din Franta si  Belgia. In prezent sunt difuzate pe platformele online dar si pe radio si televiziunile din Romania.
Au lansat piesele: „Fete rele” si “Lasa-ma papa la mare” (remix) la TVR1, PROTV, ANTENA1, ANTENA STARS, PRIMA TV si KAPITAL TV.
Happy Day este singura trupa de fete fresh de la noi. Din componenta ei fac parte Lary, Teodora si Ella, eleve ale Scolii de Canto Crina Mardare si a scolii de Canto Rubyma Music Art si Artis Daio.
Tinerele au voci originale cu personalitate si perspectiva in lumea muzicii. Firi aparent rebele, dar in acelasi timp inteligente, pline de energie, danseaza efervescent producand o explozie de bucurie si antren.
Primul single care a fost lansat pe 14 noiembrie 2020 se intituleaza „ Fete rele”. Textul melodiei se vrea o poveste despre trei prietene care desi sunt la o varsta frageda, au ambitii de otel, stiu ce vor si nu pot fi usor influentate. Prin exuberanta lor, ele trag un semnal de alarma celor din jur, ca nu pot fi „ atacate” sub nici o forma, ca un vid impotriva bullyingului. Melodia este semnata de Leya D. si Sandel Balan, orchestratie Alin Radu iar textul este scris de soprana celebra Ana Condrea.
Lary si Teodora sunt membre ale Clubului de Excelenta, Dan Voiculescu . Au participat pe rand la concursurile „Next Star” de la Antena 1 sau „Romanii au talent” de la Pro TV.
In prezent se finalizeaza  a treia piesa a trupei “ESTI AERIAN”  coordonator proiect Balan Sandel.
Trupa HAPPY DAY este implicata activ in organizarea evenimentelor caritabile prin Asociatia Pentru Ambulanta Bacau.

Lansare Piesa Fete Rele - Franta

© 2021. Lary. Marca inregistrata